Ελληνικά English

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GLOBILED

Δήμος Έδεσσας υπέγραψε, πρόσφατα, σύμβαση με την GlobiLED για την εξοικονόμηση ενέργειας στον οδοφωτισμό του δήμου. H ανάληψη του έργου έγινε μετά από ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό που είχε προκηρύξει ο Δήμος Έδεσσας.Αντικείμενο της σύμβασης ήταν η αντικατάσταση των υφιστάμενων ενεργοβόρων φωτιστικών λαμπτήρων του συστήματος οδοφωτισμού του Δήμου Έδεσσας με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων σύγχρονης τεχνολογίας τύπου LED.
Συγκεκριμένα, η GlobiLED θα αντικαταστήσει συνολικά 4.490 οδοφωτιστικά, τόσο στην πόλη της Έδεσσας, όσο και στα 28 χωριά που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου.

Το συγκεκριμένο έργο, όχι μόνον θα οφελήσει τον Δήμο της Έδεσσας, περιβαλλοντικά και οικονομικά από την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά θα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια στους κατοίκους και θα αναβαθμίσει συνολικά τους κοινόχρηστους χώρους δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο, αισθητικά, αποτέλεσμα.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Μανώλης Τούφας, Διευθυντής GlobiLED Β. Ελλάδος – Tareq Al Jizawi, Πρόεδρος GlobiLED –
Σπύρος Μοκατσώρης και Χρήστος Ούρδας , Επιτροπή Παραλαβής Έργου – Ηλίας Γκουγιάνος, Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας και στην κεφαλή ο Δημήτριος Γιάννου, Δήμαρχος Έδεσσας.