• Έχετε απορίες? Επικοινωνήστε μαζί μας!
  • 210 94 11 933
  • info@globiled.com
Ελληνικά English

Η GlobiLED «φωτίζει» την ISO-PACK

Η ISO-PACK είναι από τις μεγαλύτερες Ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής πλαστικών ειδών στην Ευρώπη. Προμηθεύει με τα είδη της τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστίασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η GlobiLED συνεργάσθηκε με την ISO-PACK για την αλλαγή του συμβατικού φωτισμού στο εργοστάσιό της ISO-PACK, στα Οινόφυτα, συνολικής έκτασης …
Read More

H GlobiLED, επισημος υποστηρικτης του SMART CITIES CONFERENCE και των «ΕΞΥΠΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ»

H GlobiLED συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την 6η ετήσια διοργάνωση για την ανάπτυξη «έξυπνων» και βιώσιμων πόλεων που θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ, την Παρασκευή 9 Μαρτίου. Στο συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν τις «ευφυείς» πόλεις στην Ελλάδα με παρουσία …
Read More

Η GlobiLED συμμετεχει και σας προσκαλει στην Έκθεση Verde.tec 2018

Η GlobiLED, πιστή στις αξίες της και στις καινοτόμες τεχνολογίες LED που αναπτύσσει, με γνώμονα πάντα την προστασία του περιβάλλοντος, συμμετέχει και σας προσκαλεί στο περίπτερό της (Γ21), στην 2η Διεθνή Έκθεση “VERDE.TEC 2018” που θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας, από 2-4 Μαρτίου.
Read More

Η GlobiLED υποστηριζει τα GREEK HOSPITALITY AWARDS 2018

Είναι γνωστό πως η GlobiLED είναι δίπλα στα ξενοδοχεία της χώρας μας συμβάλλοντας ενεργά στην πρόοδο και οικονομική ευημερία τους μέσα από τα εξειδικευμένα και πρωτοπόρα LED φωτιστικά και το ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης PAY AS YOU SAVE.
Read More

H GlobiLED “φωτισε” το Holmes Place Maroussi

Το Ηοlmes Place Maroussi είναι το πρώτο Club της Holmes Place στην Ελλάδα. Ένα μοντέρνο κέντρο εκγύμνασης, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, μοναδική πολυτέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ένα πραγματικό στολίδι στα Βόρεια Προάστια.
Read More

H GlobiLED “φωτισε” την TOYOTA.

Η TOYOTA στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1967 έχοντας πετύχει μία διαδρομή που σηματοδοτείται από καινοτομίες, οι οποίες άλλαξαν τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και που έχουν οδηγήσει την μάρκα στις πρώτες θέσεις στην εκτίμηση του Έλληνα καταναλωτή, επί σειρά ετών.
Read More

H GlobiLED «φωτισε» τo Mediterranean College, στην Αθηνα.

Το Mediterranean College, είναι το πρώτο ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα, από το 1977. Έκτοτε λειτουργεί αδιάλειπτα, σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά συστήματα χωρών με μεγάλη παράδοση στην ανώτατη εκπαίδευση, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Read More

H GlobiLED «φωτιζει» την Γκαλερι Ζουμπουλακη

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη, εδώ κι έναν αιώνα, αποτελεί σημείο ορόσημο για τα πολιτιστικά δρώμενα της Ελλάδας έχοντας φιλοξενήσει έργα μεγάλων καλλιτεχνών, όπως ο Φασιανός, ο Τσόκλης, ο Pavlos, ο Ακριθάκης, ο Τάκης και πολλών άλλων σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών.
Read More

H GlobiLED συμμετειχε στο FORUM ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η GlobiLED, η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, στον επαγγελματικό φωτισμό LED υψηλής τεχνολογίας με περισσότερα από 1700 έργα, συμμετείχε στις εκδηλώσεις του FORUM ΛΕΥΚΑΔΑΣ που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και στο οποίο παρευρέθησαν οι τοπικοί φορείς καθώς και …
Read More

H GlobiLED «φώτισε» την Trade Logistics

H TRADE LOGISTICS, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, με έδρα το Σχηματάρι Βοιωτίας, είναι η πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη αποθήκη στην Ελλάδα. Με υπερσύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 37.000τμ.
Read More

H GlobiLED βραβεύθηκε με το ΧΡΥΣΟ στα BEST CITY AWARDS

Στην GlobiLED είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε ακόμα ένα βραβείο, και μάλιστα χρυσό, για την προσφορά μας, τη συνέπειά μας, και πάνω απ’όλα τις καινοτόμες λύσεις που παρέχουμε στον οδοφωτισμό των πόλεων της Ελλάδας.
Read More