Ελληνικά English

Το σύγχρονα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα έχουν εξελιχθεί από τον παραδοσιακό ρόλο της απλής φιλοξενίας, σε ένα δυναμικό, πολυσύνθετο αλλά κυρίως, κατάλληλα σχεδιασμένο περιβάλλον παροχής υπηρεσιών και ανέσεων υψηλού επιπέδου. Μέσα σε αυτό το απαιτητικό πλαίσιο ο τεχνητός φωτισμός καλείται να παίξει ένα σημαντικό ρόλο, αυτό της δημιουργίας κατάλληλης ατμόσφαιρας αλλά και των συναισθημάτων άνεσης, χαλάρωσης, ηρεμίας, ευχαρίστησης και ευεξίας των φιλοξενουμένων, που είναι υψίστης σημασίας για το χαρακτήρα και την ταυτότητα των χώρων αυτών.

Ο στόχος μας σε ότι αφορά το σωστό φωτισμό πρέπει να είναι η δημιουργία “φωτεινών” εντυπώσεων που εκπλήσσουν θετικά, διεγείρουν τη φαντασία ενώ δημιουργούν συναισθήματα άνεσης, χαλάρωσης, ηρεμίας, ευχαρίστησης και ευεξίας.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
PAY AS YOU SAVE

H GlobiLED πρωτοπορεί και δημιουργεί ένα μοναδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης, το PAY AS YOU SAVE, για κάθε τύπο επιχείρισης ώστε όλες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, να μπορέσουν να αντικαταστήσουν τον υφιστάμενο συμβατικό και ενεργοβόρο φωτισμό με ισοδύναμους λαμπτήρες LED.

Το καινοτόμο πλεονέκτημα και χαρακτηριστικό του PAY AS YOU SAVE είναι ότι η GlobiLED αναλαμβάνει και αντικαθιστά όλο τον ενεργοβόρο συμβατικό φωτισμό με 100% δικιά της χρηματοδότηση!

Η αποπληρωμή του έργου γίνεται
με ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ, όπου:

ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ
0% ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ - 0% ΡΙΣΚΟ

  • 20% ΚΕΡΔΟΣ από την εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια αποπληρωμής
  • 100% ΚΕΡΔΟΣ από την εξοικονόμηση ενέργειας μετά την απόσβεση και για το υπόλοιπο προσδόκιμο χρόνο ζωής των λαμπτήρων LED (10 χρόνια).
  • Δημιουργία θετικών ταμειακών ροών
  • Μείωση του αποτυπώματος CO2 της επιχείρησης.

H ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ GlobiLED

H GlobiLED εγγυάται 3 πολύ βασικούς παράγοντες μετά την αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων με τους ισοδύναμους LED:

  • το ίδιο επίπεδο φωτισμού
  • την διατήρηση της χρωματικής απόδοσης
  • την επίτευξης της συμφωνηθείσας εξοικονόμησης ενέργειας

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ GlobiLED

Η GlobiLED, με το πρόγραμμμα PAY AS YOU SAVE, αναλαμβάνει την υποχρέωση της συνολικής επένδυσης, η οποία περιλαμβάνει:

  • την αγορά των λαμπτήρων
  • την τοποθέτησή τους
  • την 5ετή ΔΩΡΕΑΝ συντήρηση των λαμπτήρων Led.
Παραδείγματα Εφαρμογών:
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενδεικτικό πελατολόγιο:
 
 

Σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε για το χρηματοδοτικό πρόγραμμα;

Στην GlobiLED με την τεράστια εμπειρία μας από την υλοποίηση και ολοκλήρωση 1.900 έργων φωτισμού LED  τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, εγγυόμαστε το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα με την μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, αφομοιώνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης.