Ελληνικά English

Αποστείρωση & Απολύμανση
με τη δύναμη της Υπεριώδους Ακτινοβολίας UV-C

Το νέο επιτραπέζιο σύστημα απολύμανσης με UVC λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας μπορεί να απολυμάνει αποτελεσματικά τους χώρους σας από τα βακτήρια και τους ιούς. Τοποθετείται στο κέντρο του δωματίου (αφού έχουμε αφαιρέσει φυσικά εμπόδια) και μετά από λίγη ώρα (από 15 έως 60 λεπτά) το δωμάτιο σας είναι απολυμασμένο και έτοιμο για χρήση!

Κατάλληλο για οικιακή χρήση, ξενοδοχεία, ιατρικούς χώρους, χειρουργεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κέντρα υγείας.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα απολυμαντικά μέσα, η υπεριώδης ακτινοβολία είναι φυσική διαδικασία απολύμανσης και απαιτούνται μόνο μερικά λεπτά, ώστε να επιτευχθεί η αδρανοποίηση των μικροοργανισμών!

«Με βάση τη γνώση που έχουμε ότι η έκθεση στην ακτινοβολία UV-C εξουδετερώνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς, αναμέναμε ότι ο φωτισμός απολύμανσης με UV-C θα έχει παρόμοιο αντίκτυπο στις διάφορες γενετικές μεταλλάξεις του (SARS-CoV2)»,

δήλωσε ο Sam Kabbani, Διευθύνων Επιστημονικός Λειτουργός της Innovative Bioanalysis.

πηγή: in.gr

Kαι παραγγείλετε μια ή περισσότερες

Συσκευές Αποστείρωσης
για το χώρο σας

ΜΟΝΟ 70€

+ΦΠΑ

 

Με ακτινοβολία UV αλλά και με τη δράση του όζοντος!

Το υπεριώδες φώς UVC αποστειρώνει, ενώ ταυτόχρονα η συσκευή δημιουργεί στην ατμόσφαιρα όζον (Ozone) το οποίο με την σειρά του διπλασιάζει την αποστείρωση του χώρου και διώχνει τις οσμές.
Το UVC φώς μαζί με το όζον, επιδρούν σε όλο τον χώρο, προσφέροντας ασφάλεια και ένα υγιεινό περιβάλλον.

*Για απόλυτα υγιεινό περιβάλλον, απαιτείται εξαερισμός του χώρου μετά την αποστείρωση

Ποιότητα κατασκευής

Με έμφαση στη λεπτομέρεια

Κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται στην αεροπλοΐα για την αποφυγή οξείδωσης και παλαίωσης!

Ακρυλικό πάνελ αφής

Με τεχνολογία αφής στο display

Πως γίνεται η αποστείρωση;

Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι κομμάτι του ηλιακού φωτός, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ορατή περιοχή του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Τα υψηλότερα ενεργειακά μήκη κύματος της ακτινοβολίας UV (200nm – 280nm) έχουν τη μοναδική ικανότητα να καταστρέφουν τους μικροοργανισμούς (Βακτηρίδια, Ιούς) που υπάρχουν στον αέρα όπως και στις επιφάνειες, αποτρέποντας την πιθανότητα να πολλαπλασιαστούν και να προκαλέσουν μολύνσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τις συσκευές που παράγουν ενεργειακά μήκη κύματος της ακτινοβολίας UV 185nm γιατί δημιουργούν στην ατμόσφαιρα Όζον που με τη σειρά του αποστειρώνει τον αέρα και τις επιφάνειες σαν να χρησιμοποιούνταν χημικές διαδικασίες.

Η απολύμανση με λάμπες UV είναι μια μοναδική και γρήγορη τεχνική για την απαλλαγή του χώρου από βακτηρίδια, μικρόβια και ιούς χωρίς τη χρήση θερμότητας ή άλλων χημικών.
Επιπλέον πέραν της εξαιρετικής απόδοσης αποστείρωσης, η μέθοδος αυτή είναι απλή, μικρής συντήρησης και η πιο αξιόπιστη από άλλες εναλλακτικές μεθόδους.

Για δεκαετίες, οι επιστήμονες γνωρίζουν την ικανότητα απολύμανσης των υπεριωδών μηκών κύματος, ειδικά των μικροβιοκτόνων UV (επίσης γνωστή ως UV-C). Τα τελευταία χρόνια, το μικροβιοκτόνο UV βοήθησε να σταματήσει η εξάπλωση πολλών παθογόνων όπως η γρίπη και το superbug.

Η προστασία των ασθενών, των πελατών, των εργαζομένων και των οικογενειών μας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Η απολύμανση των συχνά χρησιμοποιούμενων επιφανειών είναι εξαιρετικά σημαντική και το υπεριώδες φως είναι πολύ αποτελεσματικό στην απενεργοποίηση παθογόνων όπως ιοί και βακτήρια.

Τα μικροβιοκτόνα προϊόντα υπεριώδους ακτινοβολίας είναι αποτελεσματικότερα σε ποσοστό 99,9%. Λόγω της αποτελεσματικότητάς τους, είναι εξαιρετικά χρήσιμα αυτή τη στιγμή για νοσοκομεία, ιατρικά εργαστήρια, κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων, πυροσβεστικά και αστυνομικά τμήματα, αεροδρόμια και σταθμούς διέλευσης, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε σχολεία, κυβερνητικά κτίρια, κτίρια γραφείων και ξενοδοχεία.

Εξηγούμε τι είναι το μικροβιοκτόνο UV, πώς λειτουργεί και τα πλεονεκτήματα για εμπορικά κτίρια.

Τι είναι το UV-C ή το μικροβιοκτόνο UV φως;
Το μικροβιοκτόνο UV ή το UV-C είναι μέρος του φάσματος υπεριώδους ακτινοβολίας που είναι περισσότερο γνωστό για την ικανότητά του να απενεργοποιεί παθογόνα όπως βακτήρια και ιούς. Χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μήκη κύματος του υπεριώδους φάσματος, συνήθως μεταξύ 200 και 280 νανόμετρων.

Η μικροβιοκτόνος ακτινοβολία UV χρησιμοποιείται συνήθως για την απολύμανση δωματίων και επιφανειών.

Η Illuminating Engineering Society (IES) κυκλοφόρησε πρόσφατα μια έκθεση για τη μικροβιοκτόνα δράση της UV ακτινοβολίας και σημειώνει ότι το UV-C είναι το πιο αποτελεσματικό στην αποστείρωση.

Αν και η επιστήμη πίσω από τα μικροβιοκτόνα UV υπήρξε εδώ και πολύ καιρό, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως μέχρι πρόσφατα. Το CDC και το FEMA άρχισαν να υποστηρίζουν τη χρήση σε νοσοκομεία στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Από τότε, αρκετές ιατρικές κριτικές έχουν σημειώσει ότι η αποτελεσματικότητα και η χρήση έχει αυξηθεί τα τελευταία 13 χρόνια.

Ασφαλές περιβάλλον

σε 15′ – 30′ –  60′

*Aνάλογα με τα τ.μ.

Μείνετε ασφαλείς από απόσταση!

Με τον ειδικό σένσορα προσέγγισης, η συσκευή σταματά τη λειτουργία της όταν ανιχνεύσει παρουσία ανθρώπου ή ζώου στα 5 μέτρα απόσταση.
Έτσι μένετε ασφαλείς εσείς και τα κατοικίδια σας από την ακτινοβολία.

Η μικροβιοκτόνος αποτελεσματικότητα των πηγών φωτός UV-C είναι ανάλογη του χρόνου έκθεσης του μικροοργανισμού στην πηγή φωτός UV-C και της έντασης της πηγής φωτός UV-C.

Επομένως, απαιτείται επαρκής ροή αέρα στο δωμάτιο (που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της αναγκαστικής ροής αέρα ή φυσικής μεταφοράς) για την αποτελεσματική λειτουργία των λύσεων.

warranty

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς: 38W
Διαστάσεις: φ186*420mm
Beam Angle: 3600
Voltage: 110~130V/ 180~230V
Μήκος Κύματος: 185nm
Χώρος απολύμανσης: έως 50τμ
Ιδιότητες: Οθόνη αφής, λειτουργία όζοντος, σένσορας μικροκυμάτων
Υλικό : Quartz Tube με Προστατευτικό πλαίσιο κράματος αλουμινίου που χρησιμοποιείται στην αεροπορία

Ακρυλική πλάκα αφής, τεχνολογία αφής και στο display
Μήκος κύματος: 185nm
Διάρκεια ζωής λάμπας: 8000Hrs
Εγγύηση: 2 ΧΡΟΝΙΑ  (Η λάμπα UV δεν περιλαμβάνεται)
Ειδικό ραντάρ εντοπισμού μεγαλύτερη ασφάλεια με το ειδικό ραντάρ εντοπισμού ανθρώπου – κατοικίδιου σε απόσταση 5 μέτρων. Όταν κάποιος πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων αυτόματα διακόπτεται η απολύμανση μέχρι να αποχωρήσει ξανά.
Λειτουργία: Ανέπαφη Αποστείρωση, καταστροφή ιών, βακτηριδίων, ακάρεων και άλλων συναφών μικροοργανισμών
Ενδείκνυται για: Κρεββατοκάμαρες, σαλόνια, κουζίνες, τουαλέτες, παπουτσοθήκες, ντουλάπες, δωμάτια ξενοδοχείων, κέντρα υγείας, σχολικές τάξεις, νοσοκομεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Πλεονεκτήματα

  1. Ανάλογα με το χώρο μπορούμε να επιλέξουμε 3 φορές γρηγορότερη απολύμανση και εξόντωση των βλαβερών μικροοργανισμών, σε 15,30 και 60 λεπτά ανάλογα με το χώρο που θέλουμε να αποστειρώσουμε.
  2. Με ειδικό σύστημα ετεροχρονισμένης έναρξης για εύκολη χρήση με ασφάλεια
  3. Με τον ειδικό σένσορα απόστασης μένετε ασφαλείς, αφού η συσκευή αναγνωρίζει την ανθρώπινη παρουσία όπως και των κατοικίδιων σας, ενώ απενεργοποιεί τη λειτουργία της συσκευής  εκπέμποντας έναν ήχο (ώστε να γνωρίζουμε την απενεργοποίηση της) για όσο είστε κοντά. Μετά την απομάκρυνση του ανθρώπου ή του κατοικίδιου, η συσκευή συνεχίζει τη λειτουργία της από εκεί που σταμάτησε και για τον υπόλοιπο εναπομείναντα χρόνο αποστείρωσης
  4. Οι αρχές επιθεώρησης δίνουν 99,99% βαθμό αποστείρωσης και 100% εξόντωση των ακάρεων, δημιουργώντας έτσι ένα πιο υγιεινό περιβάλλον
  5. Πρακτικός και μοντέρνος σχεδιασμός,  τεχνολογικά προηγμένος
  6.  Η υγιεινή στο σπιτικό περιβάλλον είναι απαραίτητη γι’αυτό επιλέξτε την καλύτερη και σίγουρη λύση αποστείρωσης μέσω UVC με τη βοήθεια του Όζοντος