Ελληνικά English

Αποστείρωση & Απολύμανση
με τη δύναμη της Υπεριώδους Ακτινοβολίας UV-C

Το νέο επιτραπέζιο σύστημα απολύμανσης με UVC λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας μπορεί να απολυμάνει αποτελεσματικά τους χώρους σας από τα βακτήρια και τους ιούς. Τοποθετείται στο κέντρο του δωματίου (αφού έχουμε αφαιρέσει φυσικά εμπόδια) και μετά από λίγη ώρα (από 15 έως 60 λεπτά) το δωμάτιο σας είναι απολυμασμένο και έτοιμο για χρήση!

Κατάλληλο για οικιακή χρήση, ξενοδοχεία, ιατρικούς χώρους, χειρουργεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κέντρα υγείας.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα απολυμαντικά μέσα, η υπεριώδης ακτινοβολία είναι φυσική διαδικασία απολύμανσης και απαιτούνται μόνο μερικά λεπτά, ώστε να επιτευχθεί η αδρανοποίηση των μικροοργανισμών!

2πλή δράση απολύμανσης και αποστείρωσης 

Με ακτινοβολία UV αλλά και με τη λειτουργία του όζοντος!

Γιατί με την έξτρα δράση του όζοντος, ο χώρος εκτός από ασφαλής μυρίζει και όμορφα!

HCHO+2O3=CO2+H2O+2O2

*Για απόλυτα υγιεινό περιβάλλον, απαιτείται εξαερισμός του χώρου μετά την αποστείρωση

Ποιότητα κατασκευής

Έμφαση στη λεπτομέρεια

Κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται στην αεροπλοΐα για την αποφυγή οξείδωσης και παλαίωσης!

Ακρυλικό πάνελ αφής

Με ευαίσθητη επιφάνεια και τεχνολογία display

Πως γίνεται η αποστείρωση;

Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι κομμάτι του ηλιακού φωτός, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την ορατή περιοχή του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Τα υψηλότερα ενεργειακά μήκη κύματος της ακτινοβολίας UV (200nm – 280nm) έχουν τη μοναδική ικανότητα να καταστρέφουν τους μικροοργανισμούς (Βακτηρίδια, Ιούς) που υπάρχουν στον αέρα όπως και στις επιφάνειες, αποτρέποντας την πιθανότητα να πολλαπλασιαστούν και να προκαλέσουν μολύνσεις.

Η απολύμανση με λάμπες UV είναι μια μοναδική και γρήγορη τεχνική για την απαλλαγή του χώρου από βακτηρίδια, μικρόβια και ιούς χωρίς τη χρήση θερμότητας ή άλλων χημικών.
Επιπλέον πέραν της εξαιρετικής απόδοσης αποστείρωσης, η μέθοδος αυτή είναι απλή, μικρής συντήρησης και αξιόπιστη από άλλες εναλλακτικές μεθόδους.

Για δεκαετίες, οι επιστήμονες γνωρίζουν την ικανότητα απολύμανσης των υπεριωδών μηκών κύματος, ειδικά των μικροβιοκτόνων UV (επίσης γνωστή ως UV-C). Τα τελευταία χρόνια, το μικροβιοκτόνο UV βοήθησε να σταματήσει η εξάπλωση πολλών παθογόνων όπως η γρίπη και το superbug.

Η προστασία των ασθενών, των πελατών, των εργαζομένων και των οικογενειών μας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Η απολύμανση των συχνά χρησιμοποιούμενων επιφανειών είναι εξαιρετικά σημαντική και το υπεριώδες φως είναι πολύ αποτελεσματικό στην απενεργοποίηση παθογόνων όπως ιοί και βακτήρια.

Τα μικροβιοκτόνα προϊόντα υπεριώδους ακτινοβολίας είναι αποτελεσματικότερα σε ποσοστό 99,9%. Λόγω της αποτελεσματικότητάς τους, είναι εξαιρετικά χρήσιμα αυτή τη στιγμή για νοσοκομεία, ιατρικά εργαστήρια, κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων, πυροσβεστικά και αστυνομικά τμήματα, αεροδρόμια και σταθμούς διέλευσης, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε σχολεία, κυβερνητικά κτίρια, κτίρια γραφείων και ξενοδοχεία.

Εξηγούμε τι είναι το μικροβιοκτόνο UV, πώς λειτουργεί και τα πλεονεκτήματα για εμπορικά κτίρια.

Τι είναι το UV-C ή το μικροβιοκτόνο UV φως;
Το μικροβιοκτόνο UV ή το UV-C είναι μέρος του φάσματος υπεριώδους ακτινοβολίας που είναι περισσότερο γνωστό για την ικανότητά του να απενεργοποιεί παθογόνα όπως βακτήρια και ιούς. Χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μήκη κύματος του υπεριώδους φάσματος, συνήθως μεταξύ 200 και 280 νανόμετρων.

Το μικροβιοκτόνο UV χρησιμοποιείται συνήθως για την απολύμανση δωματίων και επιφανειών.

Η Illuminating Engineering Society (IES) κυκλοφόρησε πρόσφατα μια έκθεση για τη μικροβιοκτόνα δράση της UV ακτινοβολίας και σημειώνει ότι το UV-C είναι το πιο αποτελεσματικό στην απολύμανση.

Αν και η επιστήμη πίσω από τα μικροβιοκτόνα UV υπήρξε εδώ και πολύ καιρό, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στις ΗΠΑ μέχρι πρόσφατα. Το CDC και το FEMA άρχισαν να υποστηρίζουν τη χρήση σε νοσοκομεία στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Από τότε, αρκετές ιατρικές κριτικές έχουν σημειώσει ότι η αποτελεσματικότητα και η χρήση έχει αυξηθεί τα τελευταία 13 χρόνια.

πηγή:https://insights.regencylighting.com/

Ασφαλές περιβάλλον

σε 15′ – 60′

Μείνετε ασφαλείς από απόσταση!

Με τον ειδικό σένσορα προσέγγισης, η συσκευή σταματά τη λειτουργία της όταν ανιχνεύσει παρουσία ανθρώπου ή ζώου στα 5 μέτρα απόσταση.
Έτσι μένετε ασφαλείς εσείς και τα κατοικίδια σας από την ακτινοβολία.

warranty

Χαρακτηριστικά:

Υλικό: Quartz Tube
Προστατευτικό πλαίσιο κράματος αλουμινίου που χρησιμοποιείται στην αεροπορία
Ακρυλική πλάκα αφής, τεχνολογία αφής και στο display
Μήκος κύματος: 254nm
Διάρκεια ζωής λάμπας: 8000Hrs
Εγγύηση: 2 ΧΡΟΝΙΑ (UV λάμπα δεν περιλαμβάνεται))
Ειδικό ραντάρ εντοπισμού μεγαλύτερη ασφάλεια με το ειδικό ραντάρ εντοπισμού ανθρώπου – κατοικίδιου σε απόσταση 5 μέτρων. Όταν κάποιος πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων αυτόματα διακόπτεται η απολύμανση μέχρι να αποχωρήσει ξανά.
Λειτουργία: Αποστείρωση, απολύμανση, καταστροφή ακάρεων και άλλων συναφών
Ενδείκνυται για: Κρεββατοκάμαρες, σαλόνια, κουζίνες, τουαλέτες, παπουτσοθήκες, ντουλάπες, δωμάτια ξενοδοχείων, κέντρα υγείας, σχολικές τάξεις, νοσοκομεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Ισχύς: 38W
Διαστάσεις: φ186*420mm
Beam Angle: 3600
Voltage: 110~130V/ 180~230V
Μήκος Κύματος: 254nm
Χώρος απολύμανσης: 50τμ
Ιδιότητες: Οθόνη αφής, λειτουργία όζοντος, σένσορας μικροκυμάτων

Πλεονεκτήματα

  1. Ανάλογα με το χώρο μπορούμε να επιλέξουμε 3 φορές γρηγορότερη απολύμανση και εξόντωση των βλαβερών μικροοργανισμών, σε 15/30 και 60 λεπτά
  2. Με ειδικό σύστημα ετεροχρονισμένης έναρξης, εύκολη χρήση με ασφάλεια
  3. Με ειδικό σένσορα απόστασης μένετε ασφαλείς, αφού η συσκευή αναγνωρίζει την ανθρώπινη παρουσία όπως και των κατοικίδιων σας, ενώ απενεργοποιεί τη λειτουργία της συσκευής  εκπέμποντας έναν ήχο (ώστε να γνωρίζουμε την απενεργοποίηση της) για όσο είστε κοντά. Μετά την απομάκρυνση του ανθρώπου ή του κατοικίδιου, η συσκευή συνεχίζει τη λειτουργία της από εκεί που σταμάτησε και για τον υπόλοιπο εναπομείναντα χρόνο αποστείρωσης
  4. Οι αρχές επιθεώρησης δίνουν 99,99% βαθμό αποστείρωσης και 100% εξόντωση των ακάρεων, δημιουργώντας έτσι ένα πιο υγιεινό περιβάλλον
  5. Μοντέρνος σχεδιασμός, πρακτικός, τεχνολογικά προηγμένος
  6.  Η υγιεινή στο σπιτικό περιβάλλον είναι απαραίτητη, επιλέξτε την καλύτερη λύση αποστείρωσης ακτινοβολίας UVC με τη βοήθεια του Όζοντος