Ελληνικά English

 

H GlobiLED είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής φωτισμού LED

 • με εξειδίκευση στον σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή
  φωτιστικών σωμάτων LED
  υψηλής τεχνολογίας.
 • Με εμπορική δραστηριότητα σε περισσότερες
  από 13 χώρες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
 • Με πάνω από 2500 υλοποιημένα έργα, μεγάλης κλίμακας,
  στους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας.

Στην GlobiLED παρέχουμε ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, φωτισμού για κάθε ιδιωτικό ή δημόσιο έργο.

360 Total Lighting Solutions

Από την Τεχνική Μελέτη ενός έργου μέχρι το After Sales Service εμείς στην GlobiLED είμαστε μαζί με την επιχείρηση μελετάμε, προτείνουμε, κατασκευάζουμε, και συντηρούμε φωτιστικές λύσεις εξοικονόμησης, καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος και ανάδειξης χώρων.

Η μεγάλη μας τεχνογνωσία στον οδοφωτισμό και στα μεγάλα έργα του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα είναι η εγγύηση μας για κάθε επιχείρηση.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ

Η μελέτη αρχιτεκτονικού φωτισμού αφορά στην σύλληψη, μελέτη και υλοποίηση μιας εικόνας του χώρου με τεχνητό φως που στοχεύει στην ανάδειξη του χώρου είτε με φυσικό ή τεχνητό φως. Το φως και ο χώρος δεν είναι δυο ξεχωριστές έννοιες, διότι αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως οι επιφάνειες, ο όγκος, τα χρώματα και η υφή είναι ποιότητες ορατές και αντιληπτές μόνο με την παρουσία φωτός.
Ερχόμαστε σε επαφή με τις ανάγκες της επιχείρησης και μελετούμε την καλύτερη λύση φωτισμού με γνώμονα την αρχιτεκτονική, την καινοτομία και την ανάδειξη του χώρου.

GlobiLED
Εργαλεία Χρηματοδότησης

Ειδικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της GlobiLED που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του υφιστάμενου συμβατικού και ενεργοβόρου φωτισμού με ισοδύναμους λαμπτήρες και φωτιστικά LED τελευταίας τεχνολογίας.

Είμαστε εδώ σε κάθε σας ανάγκη!

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα ” Pay as you Save “

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η υλοποίηση της μελέτης περιλαμβάνει την ακριβή τοποθέτηση των φωτιστικών επί των σχεδίων κατασκευής και τον έλεγχο του φωτός, φυσικού ή τεχνητού. Αφού ολοκληρωθεί το στάδιο της μελέτης φωτισμού για τους χώρους σας, η GlobiLED με τους ειδικευμένους τεχνικούς της αναλαμβάνει να εκπονήσει το έργο εγκαθιστώντας στο μικρότερο χρονικό διάστημα το φωτισμό σύμφωνα με την εκπονηθείσα μελέτη.

TEXNIKH ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι τεχνικοί μας είναι μαζί με την επιχείρηση σε ό,τι χρειαστεί και σε όλα τα στάδια της υλοποίησης του έργου εγκατάστασης του φωτισμού. Επίσης σε οποιοδήποτε χρονικό πλαίσιο η GlobiLED είναι δίπλα στους πελάτες της για συμβουλές και υποστήριξη σε τεχνικά θέματα.

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

ΕΓΓΥΗΣΗ 5 ΕΤΗ

Όλα τα προϊόντα της GlobiLED πληρούν τις πιο απαιτητικές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και συνοδεύονται απο 5 Χρόνια Εγγύηση!

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων

Ενδεικτικό πελατολόγιο