Ελληνικά English

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ GLOBILED

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ LED ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Η GlobiLED διαθέτει έναν υπερσύγχρονο εκθεσειακό χώρο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 287, στον Άγιο Δημήτριο.

Επισκεφθείτε την Έκθεσή μας και γνωρίστε την GlobiLED και τα προϊόντα της από κοντά. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας ξεναγήσει και θα σας ενημερώσει για τη πλήρη γκάμα των προιόντων μας. Θα δείτε από κοντά όλα τα φωτιστικά LED, τους λαμπτήρες LED, τα νέα καινοτόμα LED προιόντα της GlobiLED. Θα μάθετε για την ιστορία της εταιρείας μας, τις δυνατότητες του μοναδικού χρηματοδοτικού προγράμματος PAY AS YOY SAVE.

Μέσα από μία 360º εμπειρία, θα σας δώσουμε όλη την πληροφόρηση σχετικά με τις δυνατότητες των φωτιστικών LED της GlobiLED, θα σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις στον επαγγελματικό φωτισμό LED και θα σας αναλύσουμε το όραμα και τις αξίες της εταιρείες μας.

Το έμπειρο προσωπικό της Έκθεσής μας θα σας αναλύσει τα πλεονεκτήματα του GlobiLED After Sales Service, θα σας μιλήσει για τη 5ετή εγγύηση των προϊόντων μας και θα σας δείξει πως μπορείτε να ενταχθείτε κι εσείς στην οικογένεια της GlobiLED μέσα από τα 4 στάδια έναρξης συνεργασίας.

Σας περιμένουμε στον Εκθεσειακό χώρο της GlobiLED καθημερινά από τις 9:00πμ έως τις 17:00μμ για να μας γνωρίσετε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στον υπέροχο κόσμο των LED της GlobiLED.

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΜΟΙΒΩΝ - ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ GLOBILED

(Κατασκευαστικές εταιρείες, ηλεκτρολόγοι, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, ενεργειακοί επιθεωρητές, κλπ)

ΑΓΟΡΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ & ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

με πιστωτικές κάρτες

Η Έκθεση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή σχετική ενημέρωση για την πλήρη γκάμα προϊόντων LED μπορείτε να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό χώρο μας ή να μας καλέσετε
στο 210 94.11.933 (εσωτ.154 ή 156) ή να μας στείλετε e-mail στο globiledshop@globiled.com.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ Η GLOBILED ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ?
Επικοινωνήστε μαζί μας