Η GlobiLED, υποστήριξε, με την ενεργό συμμετοχή της, ως χορηγός το 1ο Plug&Play Συνέδριο «Restart mAi City» για τη δημιουργία μίας Βιώσιμης και Έξυπνης Πόλης που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων, στην πόλη των Τρικάλων υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Βασικός στόχος του συνεδρίου ήταν να έρθει σε επαφή το σύνολο των νέων Δημοτικών Αρχών της χώρας, με τις υπάρχουσες πολιτικές και με άμεσα εφαρμόσιμες και λειτουργικές τεχνολογικές λύσεις, προκειμένου να γίνουν οι πόλεις μας πιο φιλικές, λειτουργικές, σύγχρονες και ασφαλείς.

Η GlobiLED, πρωτοπόρος και ηγέτης στο χώρο του έξυπνου οδοφωτισμού και της δημιουργίας λειτουργικών και έξυπνων πόλεων τόσο στην Ελλάδα, όσο στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή, έχει συνεισφέρει στην αναβάθμιση του οδοφωτισμού μεγάλων δήμων της χώρας με τα καινοτόμα έξυπνα LED τηλεδιαχειριζόμενα φωτιστικά της.  Ενδεικτικοί δήμοι με τους οποίους έχει συνεργασθεί η GlobiLED είναι ο Δήμος Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Νέας  Ιωνίας, Ασπροπύργου, Μεσσήνης, Κω, Ζωγράφου, Θεσσαλονίκης, Σαρωνικού, Ραφήνας, Μεγαλόπολης, Ρόδου, κ.α.