Ελληνικά English

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Στην “ΓΚΛΟΜΠΙΛΕΝΤ ΑΝΑΠΤ. ΕΜΠΟΡ.ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED  ΜΟΝ. ΕΠΕ” συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό της Ε.Ε. 2016/679, καθώς και την κείμενη ελληνική νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και λαμβάνουμε κάθε εύλογο τεχνικό και οργανωτικό μέτρο και για την προστασία και διαφύλαξή τους.

  1. Σκοπός της παρούσας πολιτικής

Η παρούσα Πολιτική  Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αφορά στην “ΓΚΛΟΜΠΙΛΕΝΤ ΑΝΑΠΤ. ΕΜΠΟΡ.ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED  ΜΟΝ. ΕΠΕ”  και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα φυσικών προσώπων  που η Εταιρεία επεξεργάζεται. Η παρούσα πολιτική παρέχει σε κάθε φυσικό πρόσωπο, πελάτη ή  επισκέπτη της διαδικτυακής ιστοσελίδας της Εταιρείας μας https://www.globiled.com, συνοπτική και διαφανή πληροφόρηση αναφορικά με τις πρακτικές που ακολουθούνται για τη διαχείριση και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Αφορά δε, κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα προσωπικών δεδομένων, όπως η συλλογή, η καταχώρηση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

Η Πολιτική επικαιροποιείται ανά διαστήματα και μπορεί να τροποποιηθεί οποτεδήποτε κρίνεται αναγκαίο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, πάντα εντός του εκάστοτε ισχύοντος νομικού πλαισίου και σύμφωνα με τυχόν μεταβολές στην κείμενη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Σας προτείνουμε λοιπόν να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας https://www.globiled.com, στην οποία, τυχόν αναρτημένη αναθεωρημένη έκδοση της παρούσας πολιτικής, υπερισχύει της έντυπης έκδοσής της.

  1. Στοιχεία Εταιρείας (Υπεύθυνος Επεξεργασίας)

«ΓΚΛΟΜΠΙΛΕΝΤ ΑΝΑΠΤ. ΕΜΠΟΡ.ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED  ΜΟΝ. ΕΠΕ» , η οποία εδρεύει στην στην Αθήνα  στην οδό Ι. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ 19-21 με ΑΦΜ: 800472030 και ΔΟΥ: Δ’ ΑΘΗΝΩΝ.

Η  «ΓΚΛΟΜΠΙΛΕΝΤ ΑΝΑΠΤ. ΕΜΠΟΡ.ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED  ΜΟΝ. ΕΠΕ» (εφεξής «GlobiLED» ή «ΕΤΑΙΡΕΙΑ») είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ανάπτυξη , Εμπορία Φωτιστικών Led & Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας.

  1. Ορισμοί

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα», είναι κάθε πληροφορία που αφορά συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο ή πρόσωπο η ταυτότητα του οποίου μπορεί να εξακριβωθεί (π.χ. όνομα, αριθμός ταυτότητας, διεύθυνση κλπ.).

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύουν οι ορισμοί του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ ή GDPR) της ΕΕ (2016/679).

  1. Νομικό Πλαίσιο

Από τον Μάιο του 2018 ισχύει ο υπ’ αρ. 2016/679 Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών. Παράλληλα, η Εταιρεία εφαρμόζει τον ν. 4624/2019 και τη σχετική εθνική νομοθεσία, όπως ισχύει κάθε φορά.

  1. Μέτρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η εταιρεία λαμβάνει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσει την τήρηση της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της, καθώς και των χρηστών της ιστοσελίδας της. Η εταιρεία επίσης, διασφαλίζει μέσω των ως άνω μέτρων, ότι  η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα δεν δίδεται σε κανέναν άλλο πέρα από τα κατάλληλα εξουσιοδοτημένα προς τούτο πρόσωπα, και μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική.

  1. Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων – Σκοποί Επεξεργασίας – Νομική Βάση

Τα προσωπικά δεδομένα λαμβάνονται από τα υποκείμενα των δεδομένων, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας, είτε μέσω συμβεβλημένων τρίτων και είναι τα κάτωθι:

i. Δημογραφικά στοιχεία των πελατών της εταιρείας (Όνομα, Επώνυμο Διεύθυνση κλπ.). Η νομική βάση για τη συγκεκριμένη επεξεργασία είναι η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης σύμφωνα με το Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχ. (β) του ΓΚΠΔ.

ii. Προσωπικά δεδομένα που αφορούν σε στοιχεία επικοινωνίας των πελατών της εταιρείας (τηλέφωνο, email κλπ.). Η νομική βάση για τη συγκεκριμένη επεξεργασία είναι η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης σύμφωνα με το Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχ. (β) του ΓΚΠΔ.

iii. Προσωπικά δεδομένα που αφορούν σε Πληροφορίες Πωλήσεων και Υπηρεσιών των πελατών της εταιρείας, ήτοι πληροφορίες που αφορούν αγορές, της ταυτότητας πελάτη, αριθμοί συμβάσεων, υπηρεσίες υποστήριξης και επισκευής (service), συμπεριλαμβανομένων παραπόνων και απαιτήσεων. Η νομική βάση για τη συγκεκριμένη επεξεργασία είναι η εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης σύμφωνα με το Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχ. (β) του ΓΚΠΔ.

iv. Δεδομένα ηλεκτρονικών επικοινωνιών (IP Address, Mac Address, Web Browser Information κλπ.) κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας (log files) www.globiled.com από τους επισκέπτες και πελάτες αυτής. Τα παραπάνω στοιχεία συλλέγονται για τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας, ακεραιότητας και εμπιστευτικότητας των πληροφοριών και δεδομένων από τυχαίες ή παράνομες ή κακόβουλες ενέργειες ή συμβάντα, για τη διερεύνηση τυχόν διαδικτυακών επιθέσεων και περιστατικών και για την υποστήριξη τυχόν σχετικών νομικών αξιώσεων. Η νομική βάση για τη συγκεκριμένη επεξεργασία είναι το έννομο συμφέρον του Υπεύθυνου Επεξεργασίας, σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχ. (στ’). Σημείωση: Ο ιστότοπός μας δεν έχει σκοπό να συλλέγει δεδομένα από ανήλικους επισκέπτες, εκτός εάν έχουν άδεια από γονείς ή κηδεμόνες. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ελέγξουμε εάν ένας επισκέπτης είναι ανήλικος. Ενθαρρύνουμε τους γονείς να συμμετέχουν στις διαδικτυακές δραστηριότητες των παιδιών τους, προκειμένου να αποφευχθεί η συλλογή δεδομένων σχετικά με τα παιδιά τους χωρίς τη γονική συγκατάθεση.

v. Απαραίτητα δεδομένα που αφορούν σε οικονομικά στοιχεία των πελατών της εταιρείας μεταξύ άλλων δεδομένα ταυτοποίησης, οικονομικά, φορολογικά και επικοινωνίας, όπως ΑΦΜ, ΔΟΥ, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση κτλπ. Η λήψη, επεξεργασία και διατήρηση των δεδομένων σας που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες είναι απαραίτητη για την συμμόρφωση της Εταιρείας με τις έννομες υποχρεώσεις της και σύμφωνα με το Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχ. (γ) του ΓΚΠΔ.

vi. Δεδομένα που περιέχονται σε βιογραφικά σημειώματα (στοιχεία αναγνώρισης, προσωπικά χαρακτηριστικά, οικογενειακές συνθήκες, στοιχεία εκπαίδευσης, στοιχεία εργασίας, στοιχεία επικοινωνίας κλπ.) που μας αποστέλλετε μέσω της ιστοσελίδας μας ή σε εταιρικές μας διευθύνσεις email. Η διάθεση των προσωπικών δεδομένων σας στο πλαίσιο της υποβολής βιογραφικού για ανεύρεση θέσης εργασίας στην εταιρία μας λαμβάνει χώρα αυτονοήτως οικειοθελώς από την πλευρά σας, καθώς άλλως δεν θα ήταν δυνατή η αξιολόγηση της πιθανότητας πρόσληψής σας. Η νομική βάση για την επεξεργασία είναι η ρητή συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων, σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχ. (α). Έχετε ανά πάσα στιγμή δικαίωμα ανάκλησης της εκάστοτε συγκατάθεσής σας, επικοινωνώντας εγγράφως με την εταιρεία, χωρίς όμως να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε μέχρι την ανάκληση της εν λόγω συγκατάθεσής. Τα δεδομένα σας τηρούνται μόνο για αυτόν τον σκοπό και τυγχάνουν επεξεργασίας από τα αρμόδια Τμήματα της Εταιρείας και το εξουσιοδοτημένο προσωπικό αυτής, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Λογιστηρίου κλπ.

vii. Η εταιρεία μας επεξεργάζεται, μέσω συστήματος βιντεοεπιτήρησης, δεδομένα εικόνας – βίντεο κλπ. επισκεπτών και πελατών στον φυσικό χώρο της (κατάστημα/showroom) στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 287, Άγιος Δημήτριος 172 36, Αθήνα, με σκοπό την προστασία και την ασφάλεια προσώπων και αγαθών, την προστασία και ασφάλεια των εργαζόμενων, των επισκεπτών και λοιπών τρίτων, των εγκαταστάσεων και των περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας (καταγραφή εικόνας με μέγιστο χρονικό διάστημα τήρησης του αρχείου 15 ημέρες μέσω λειτουργίας κλειστού κυκλώματος CCTV σε εισόδους, εξόδους, χώρους κρίσιμων εγκαταστάσεων, π.χ. computer room). Η νομική βάση για τη συγκεκριμένη επεξεργασία είναι το έννομο συμφέρον του Υπεύθυνου Επεξεργασίας, σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχ. (στ’) και διενεργείται σύμφωνα με την οδηγία 1/2011 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

viii. Newsletter: Με την καταχώρηση του e-mail σας, αποδέχεστε τη λήψη Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter). Το email σας θα χρησιμοποιείται από την GlobiLED μόνο για τον σκοπό της αποστολής newsletter και θα γνωστοποιείται μόνο στον συμβεβλημένο συνεργάτη της (Εκτελούντα την Επεξεργασία) για την αποστολή των Newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter. To e-mail σας θα διατηρείται στη βάση μας για την αποστολή του Newsletter έως και την ανάκληση της συγκαταθέσεώς σας, χωρίς όμως να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε μέχρι την ανάκληση της. Με σκοπό την τεκμηρίωση της ηλεκτρονικής σας δήλωσης συγκατάθεσης στην αποστολή των newsletter από τον GlobiLED, όπως και την εξυπηρέτηση πιθανού αιτήματος πρόσβασης από την πλευρά σας, αποθηκεύουμε την διεύθυνση IP (ip address) από την οποία προήλθε το αίτημα, καθώς και την ώρα και ημερομηνία υποβολής του αιτήματος εγγραφής. Η νομική βάση επεξεργασίας είναι η ρητή συγκατάθεση σας, σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, Άρθρο 9, παρ. 2, στοιχ. (α). Έχετε ανά πάσα στιγμή δικαίωμα ανάκλησης της εκάστοτε συγκατάθεσής σας, επικοινωνώντας εγγράφως με την εταιρεία, χωρίς όμως να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε μέχρι την ανάκληση της εν λόγω συγκατάθεσής.

ix. Cookies: Ο δικτυακός τόπος μας χρησιμοποιεί Ηλεκτρονικά Μπισκότα , “Cookies”. Τα cookies είναι μικρά κομμάτια πληροφοριών που αποστέλλονται από εμάς στον υπολογιστή σας (μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού) και αποθηκεύονται στον σκληρό σας δίσκο για να επιτρέπουν στον ιστότοπό μας, να σας αναγνωρίζει όταν επισκέπτεστε ξανά τον ιστότοπο στο μέλλον. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και να παρέχουμε μια καλύτερη, πιο εξατομικευμένη υπηρεσία. Μέσω της πλατφόρμας υλοποίησης cookies της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να επιλέξετε για ποια cookies θα δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Η νομική βάση επεξεργασίας είναι η ρητή συγκατάθεση σας, σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, Άρθρο 6, παρ. 1, στοιχ. (α). Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας «Πολιτική Cookies».

  1. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

Ενδέχεται να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία (συνολικά ή μέρος αυτών, όπως κάθε φορά απαιτείται) ενδεικτικά σε:

  • όλα τα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα της Εταιρείας μας, π.χ. νομικούς συμβούλους, συμβούλους επιχειρήσεων, εξωτερικούς λογιστές, ασφαλιστικές εταιρίες, τεχνικός ασφαλείας, κλπ.,
  • συγκεκριμένα πρόσωπα της Εταιρείας μας, απαραίτητα για τη διαδικασία επιλογής υποψήφιων εργαζόμενων, π.χ. Τμήμα Λογιστηρίου, Διοίκηση, Υπεύθυνος IT κλπ.,
  • εξωτερικούς συνεργάτες (συνεργεία, μεταφορικές εταιρίες, κλπ.), απαραίτητους για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης,
  • παρόχους υποστήριξης συστημάτων επεξεργασίας των δεδομένων αυτών,
  • δικαστικές ή εποπτικές ή ελεγκτικές αρχές, στο πλαίσιο της δικαιοδοτικής τους αρμοδιότητας,
  • τρίτους που έχουν έννομο συμφέρον, για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Σε περιπτώσεις όπου απαιτείται η συγκατάθεσή σας για τη γνωστοποίηση των δεδομένων σας σε τρίτους (όπου αυτοί δεν αναφέρονται από τον νόμο), αυτή θα ζητείται ρητώς από εσάς και έχετε δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να την ανακαλέσετε. Στις περιπτώσεις αυτές η Εταιρεία σας διαβεβαιώνει, ότι είναι σε διαρκή επαγρύπνηση και λαμβάνει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας, ώστε οι διαβιβάσεις των προσωπικών δεδομένων να πραγματοποιούνται με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι δεν θα εμπορευθεί τα προσωπικά σας δεδομένα διαθέτοντάς τα προς πώληση/ ενοικίαση δίνοντάς τα/ μεταφέροντας/ δημοσιοποιώντας ή κοινοποιώντας τα σε τρίτους ή να τα χρησιμοποιήσει με άλλον τρόπο και για άλλους σκοπούς που δύνανται να διακινδυνεύσουν την ιδιωτικότητα, τα δικαιώματα ή τις ελευθερίες σας, εκτός αν επιβάλλεται από το νόμο, δικαστική απόφαση/ εντολή, διοικητική πράξη ή αν αποτελεί συμβατική υποχρέωση απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της ιστοσελίδας της Εταιρείας και την πραγματοποίηση των λειτουργιών της.

Ενδέχεται τα προσωπικά δεδομένα να διαβιβαστούν σε συνεργάτες, ή σε τρίτους, συμμορφούμενους με τους όρους της παρούσας Πολιτικής και δεσμευόμενους στην τήρηση εμπιστευτικότητας, οι οποίοι ενεργούν εκ μέρους της Εταιρείας για περαιτέρω επεξεργασία με σκοπό την παροχή υπηρεσιών (π.χ. διαχείριση δεδομένων, τεχνικής υποστήριξης κλπ.). Οι εν λόγω τρίτοι έχουν δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρεία, ότι θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά δεδομένα μόνο για νομίμως συμφωνημένους σκοπούς, και δεν θα διαβιβάσουν τις προσωπικές πληροφορίες σε τρίτα μέρη, καθώς και δεν θα τις κοινοποιήσουν σε τρίτους εκτός αν το επιβάλλει ο νόμος.

  1. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Οι Εκτελούντες την Επεξεργασία έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρεία:

  • να τηρούν εχεμύθεια,
  • να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Εταιρείας,
  • να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,
  • να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό GDPR.
  1. Διαβιβάζουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ε.Ε.;

Δεν διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.). Τα Προσωπικά σας  Δεδομένα αποτελούν αντικείμενο αποθήκευσης και επεξεργασίας μόνον εντός Ε.Ε.

  1. Για πόσο χρονικό διάστημα αποθηκεύουμε τα Δεδομένα σας και πότε τα διαγράφουμε;

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται/αποθηκεύονται από εμάς μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του  σκοπού για τον οποίο μας έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις. Πιο συγκεκριμένα:

  • Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας δικαιούται εκ της κείμενης νομοθεσίας (Άρθρο 937 – Αστικός Κώδικας – Παραγραφή) για τήρηση των δεδομένων που αφορούν τους πελάτες του, για είκοσι (20) έτη.
  • Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας δικαιούται εκ της κείμενης νομοθεσίας (Ν.4174/2013 όπως τροποποιημένος με το άρθρο 32 παρ. 2 Ν.4646/2019 ισχύει), για τήρηση των στοιχείων των οικονομικών συναλλαγών με τους πελάτες του, για περίοδο δέκα (10) ετών από τη λήξη του έτους εντός του οποίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης ή της τελευταίας δήλωσης σε περίπτωση που προβλέπεται η υποβολή περισσότερων δηλώσεων.
  • Εφόσον έχετε συναινέσει στο να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για άμεσο μάρκετινγκ (π.χ. Newsletter), θα διατηρήσουμε τα δεδομένα αυτά μέχρι να μας ειδοποιήσετε για κάτι διαφορετικό ή/και να αποσύρετε τη συναίνεσή σας, χωρίς όμως να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
  • Τα προσωπικά σας δεδομένα που περιέχονται στα βιογραφικά που μας αποστέλλετε, θα διατηρηθούν στη βάση δεδομένων της εταιρείας μας για 12 (δώδεκα) μήνες. Θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τον σκοπό της αποστολής ενημερώσεων σε εσάς σχετικά με τις νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην εταιρεία μας, και δεν θα διαβιβασθούν ή κοινοποιηθούν προς οποιονδήποτε τρίτο. Σε περίπτωση που δεν συναινείτε στην διατήρηση του βιογραφικού σας στην βάση δεδομένων της εταιρίας μας για 12 μήνες, έχετε το δικαίωμα και την δυνατότητα διαγραφής, προωθώντας την επιθυμία σας στο e-mail. info@globiled.com.
  • Τα Δεδομένα που συλλέγουν τα Cookies, τα διατηρούμε και τα διαγράφουμε σύμφωνα με την Πολιτική Cookies, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.globiled.com.
  • Τα δεδομένα εικόνας/βίντεο επισκεπτών και πελατών επισκεπτών και πελατών στον φυσικό χώρο της (κατάστημα/showroom) στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 287, Άγιος Δημήτριος 172 36, Αθήνα, διατηρούνται για 15 ημέρες. Σε περίπτωση που στο διάστημα αυτό διαπιστώσουμε κάποιο περιστατικό, απομονώνουμε τμήμα του βίντεο και το τηρούμε έως και έναν (1) μήνα ακόμα, με σκοπό τη διερεύνηση του περιστατικού και την έναρξη νομικών διαδικασιών για την υπεράσπιση των εννόμων συμφερόντων μας, ενώ αν το περιστατικό αφορά τρίτον θα τηρήσουμε το βίντεο έως και τρεις (3) μήνες ακόμα.

 

  • Τα στοιχεία ηλεκτρονικών επικοινωνιών που αφορούν στη χρήση της ιστοσελίδας μας από εσάς (log files), τηρούνται για χρονικό διάστημα 12 μηνών, εκτός εάν προκύψει ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης ή νομική αξίωση στην οποία περίπτωση τηρούνται για το εκάστοτε απαιτούμενο για τους σκοπούς αυτούς χρονικό διάστημα.
  1. Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας.

  1. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία.

Χρησιμοποιούμε Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Ασφαλείας (SSL – Secure Socket Layer), για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στην ιστοσελίδα και τον φυλλομετρητή (browser) σας. Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς.

  1. Ποια είναι τα δικαιώματα σας ως υποκείμενο των δεδομένων

Όσον αφορά στα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε την επιλογή να ασκήσετε τα ακόλουθα δικαιώματα: δικαίωμα πρόσβασης, δικαίωμα διόρθωσης, δικαίωμα διαγραφής, δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων και δικαίωμα αντίρρησης, υποβάλλοντας γραπτό αίτημα αυτοπροσώπως στον φυσικό χώρο μας (κατάστημα/showroom) στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 287, Άγιος Δημήτριος 172 36, Αθήνα, ή αποστέλλοντας το αίτημα μέσω ταχυδρομείου ή μέσω email με την επικυρωμένη υπογραφή σας. Η εταιρεία μας θα ανταποκριθεί στο αίτημά σας δωρεάν, χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν η προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο επιπλέον μήνες, εάν είναι απαραίτητο, λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα του αιτήματος και τον αριθμό των αιτημάτων. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν παράταση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, καθώς και για τους λόγους της καθυστέρησης. Εάν δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας, θα σας ειδοποιήσουμε χωρίς καθυστέρηση και το αργότερο εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος για τους λόγους. Η πληροφόρηση αυτή κατ’ αρχήν παρέχεται δωρεάν από την Εταιρεία υπό την επιφύλαξη το αίτημα για γνωστοποίηση και ενημέρωση να μην ασκείται κατ’ επανάληψη, καθ’ υπερβολή ή/ και να είναι προδήλως αδικαιολόγητο.

Έχετε τέλος δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: www.dpa.gr, (ταχυδρομική δ/νση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 2106475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr).

  1. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων (DPO) της εταιρείας μας στην Δ/νση: : Ιωσήφ Δαμασκηνού 19- 21 , Αθήνα , Τ.Κ. 11471 ή στην διεύθυνση του Υποκαταστήματός μας Λ. Βουλιαγμένης 287, Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 17236, ή στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) dpo@globiled.com.