Η GlobiLED , η μεγαλύτερη εταιρεία στον LED φωτισμό, συμμετείχε και στήριξε ενεργά το 2ο Ετήσιο Συνέδριο «Sm@rt Cities-Digit@l Citizens» που διεξήχθη πρόσφατα στην Αθήνα με την συμμετοχή των ΟΤΑ, των Περιφερειών καθώς και όλων των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που έχουν αντικείμενο την δημιουργία, ανάπτυξη και λειτουργία βιώσιμων έξυπνων πόλεων αλλά και την ανάπτυξη έξυπνων ψηφιακών εφαρμογών για τους πολίτες.

GlobiLED, ηγέτης στον έξυπνο οδοφωτισμό πόλεων (smart lighting), είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών LED φωτισμού και συστημάτων τηλεδιαχείρισης φωτισμού πόλεων με τους έξυπνους λαμπτήρες LED και με τη δυνατότητα 100% χρηματοδότησης από ίδια κεφάλαια και αποπληρωμή από την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην GlobiLED είμαστε υπερήφανοι για την ολοκληρωμένη λύση των έξυπνων οδοφωτιστικών που έχουμε αναπτύξει με στόχο την δημιουργία «έξυπνων πόλεων».

Η λύση αυτή στηρίζεται σε 3 άξονες:

  1. ‘Εξυπνα οδοφωτιστικά GlobiLED με ενσωματωμένο ασύρματο ελεγκτή λαμπήρα
  2. Την πλατφόρμα τηλεδιαχείρισης οδικού φωτισμού
  3. Tη 10ετή συντήρηση του οδικού δικτύου με το χρηματοδοτικό
    πρόγραμμα PAY AS YOU SAVE.

GlobiLED έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα έξυπνου οδοφωτισμού σε μεγάλους δήμους της χώρα μας, όπως ενδεικτικά στο Μαρούσι, Θεσσαλονίκη, Ζωγράφου, Μαραθώνα, Κόρινθο, Κω