Δήμος Μεγαλόπολης και η GlobiLED υπέγραψαν πρόσφατα στο Δημαρχείο της Μεγαλόπολης σύμβαση για την έναρξη του έργου προμήθειας και εγκατάστασης νέας τεχνολογίας LED οδοφωτιστικών, μετά από ανοιχτό διαγωνισμό που είχε προκηρύξει ο Δήμος.
Συγκεκριμένα θα εγκατασταθούν στον Δήμο 9.067 φωτιστικά/λαμπτήρες GlobiLED.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, κύριος Διονύσης Παπαδόπουλος, το συγκεκριμένο έργο έχει μόνον οφέλη να προσφέρει στον δήμο και τους δημότες. Ειδικότερα ο Δήμαρχος  αναφέρθηκε στην σημασία του έργου στην καθημερινή ζωή των πολιτών, στην ασφάλειά τους, στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης αλλά και στο μέγιστο όφελος της εξοικονόμησης ενέργειας που προσμετράται ότι θα φθάσει στο 65%, δηλαδή 150.000€ ετήσιο κόστος εξοικονόμησης.

Στα πλαίσια της υπογραφής της σύμβασης εδόθη press conference στην οποία παρευρέθησαν και οι δήμαρχοι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Μεσσήνης,
κύριοι Κωνσταντέλλος και Τσώνης, αντίστοιχα.
Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υπερθεμάτισε τα οφέλη που έχει αποκομίσει ο Δήμος και οι συνδημότες του από την πρόσφατη αντικατάσταση των συμβατικών  οδοφωτιστικών με Led φωτιστικά.

Πέραν της εξοικονόμησης ενέργειας, το έργο αυτό θα προσφέρει θέσεις εργασίας στον Δήμο της Μεγαλόπολης και θα κάνει την πόλη να είναι πραγματικά φωτεινή και ασφαλής.

GlobiLED, με την πολυετή εμπειρία της σε μεγάλα έργα Δήμων Πανελλαδικώς, έχει υλοποιήσει αντίστοιχα projects οδοφωτισμού και φωτισμού πάρκων σε Δήμους όπως
Bάρης Βούλας ΒουλιαγμένηςΘεσσαλονίκηςΜαραθώνα, ΑμαρουσίουΖωγράφουΚωΚηφισιάςΈδεσσας, κ.α..